Нова тема робить MIUI 11 схожою на iOS 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер Мінь Вонг (Minh Vuong) порадував власників пристроїв на MIUI 11 власноруч створеної версією прошивки «а-ля iOS». Запропонована ним «копія під iPhone» доступна для установки як в стандартному, так і в улюбленим багатьом «темному» режимі.

Основні можливості:

  • доступ до камери і ліхтарику з заблокованого екрану;
  • доступ до music-плеєра через подвійне клацання по екрану;
  • перехід до календаря, прогнозу погоди, картам і 8-й обраним користувачем додатків через свайп від лівої кромки в праву сторону;
  • вхід в додаткове меню з блютузом, вай-фаєм, мережевими настройками через свайп від годин вниз (звідси – прямий доступ до базових настройки через розташовану внизу шестерінку).

Робочий стіл пристрою в запропонованій Вонгом версії прикрашений двома представницькими віджетами на тему погоди і календаря (клік на кожен з них відправить власника до відповідного розділу).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При первинній установці в правій частині робочого столу з’явиться 6 значків (шпалери, ящик додатків, ефекти розмиття і т.д.) Для їх приховування достатньо клікнути на розташований трохи вище хрестик.

Тестування придуманого Вонгом рішення вироблялося на RN 5 і RN 9Pro і в обох випадках пройшло успішно. Виявлені в ході випробувань недоліки, на зразок недоведення до кінця перекладу і т.п., в цілому, некритичні.

Результат базової налаштування видно на доданих нижче фото.

Ознайомитися з результатом для темного режиму з підкоригувати шпалерами можна на знімках нижче.

ВАЖЛИВО: для успішної «заливки» розробленого Вонгом рішення буде потрібно встановити в розширених налаштуваннях регіон «Індія» і обов’язково перезавантажити девайс після застосування теми.

Посилання на завантаження – http://zhuti.xiaomi.com/detail/47c7556c-fffa-42d9-b03b-ff62b1ae3fe4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.