Xiaomi Mi10 Ultra отримав унікальну функцію управління графікою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Присвячений десятиріччю Xiaomi смартфон Mi10 Ultra не тільки отримав набір флагманських характеристик і просунуту камеру, але і став першим Android-смартфоном, в якому реалізована фірмова технологія управління графічним процесором Qualcomm. Спеціальна утиліта дозволить підлаштовувати потужність прискорювача під конкретні завдання.

Qualcomm офіційно підтвердила, що Mi10 Ultra дійсно отримав утиліту Adreno GPU Control Panel. Незважаючи на широкий асортимент геймерських Android-смартфонів, флагман Xiaomi став єдиним пристроєм з функцією тонкої настройки графічного прискорювача, розробленої спільно з Qualcomm.

Adreno GPU Control Panel входить до складу комплексу MIUI Game Turbo 4.0. З його допомогою користувачі можуть налаштовувати ступінь згладжування зображення, анізотропної фільтрації і фільтрації текстур, регулювати частоту кадрів подібно до того, як це реалізовано на дискретних графічних картах в персональних комп’ютерах і ноутбуках. Більш того, графічний процесор Adreno 650 передбачає оновлення драйверів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, поки що Xiaomi Mi10 Ultra продається тільки в Китаї за ціною від $ 763. Представники компанії заявили, що планують реалізовувати дану модель за межами країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.