Флагманський смартфон iQOO 5 Pro показали на реальних знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього місяця бренд iQOO оголосив дату презентації нового флагмана під назвою iQOO 5 Pro. Незабаром після анонса в мережі з’явилися фотографії, зроблені на камеру готується до випуску смартфона, а трохи пізніше героєм фотосесії став і сам флагманський гаджет, який потрапив в руки мережевих інформаторів.

На опублікованих в соціальній мережі Weibo зображеннях включений iQOO 5 Pro продемонстрований крупним планом з обох сторін. У кадрі чітко видно тонкі рамки навколо загнутого з боків дисплея, мінімальне «підборіддя» і врізану в верхній лівий кут матриці селфі-камеру. На задній кришці, що отримала текстуровану поверхню, розташувався прямокутний модуль основної камери з трьома сенсорами.

Згідно з опублікованим ранім офіційним тизером, iQOO 5 Pro отримає підтримку частоти оновлення екрану 120 Гц, акумулятор ємністю 4000 мАг з швидкою зарядкою потужністю 120 Вт і просунуту акустичну систему. Камера апарату, за чутками, обзаведеться об’єктивом з 5-кратним оптичним і 60-кратним гібридним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація флагманської лінійки iQOO 5 запланована на наступний понеділок, 17 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.