Перший дизайнерський смартфон LGQ92 виявився дуже цікавим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG вирішила приділяти особливу увагу розробці концепцій дизайну не тільки смартфонів преміального сегменту. В мережі з’явились перші фотографії та технічні характеристики моделі Q92. Згідно з інформацію інсайдерів в середньому ціновому сегменті з’явиться аналог Velvet. Звичайно новинка також занадто дешевою не буде, але це все одно більш доступний варіант, ніж Velvet.

Опубліковані зображення далеко не самої кращої якості, однак вони підтверджують, що LGQ92 приємно здивує користувачів оригінальним дизайном. Зверніть увагу на блок основної камери, який складається з чотирьох об’єктивів, але виглядає це дуже незвичайно. За продуктивність роботи відповідає центральний процесор Snapdragon 765G. Смартфон дебютує в декількох конфігураціях. У найбільшій об’єм оперативної пам’яті досягає 8 ГБ.

Розподільна здатність 6,7-дюймового дисплею – Full HD+. 4-модульна камера оснащена датчиками: 48 МП, 8 МП, 5 МП, 2 МП. В екран врізана 32-мегапіксельна фронтальна камера. Довготривалу автономність забезпечує акумуляторна батарея на 4000 мАг. LGQ92 також оснащений стереодинаміками та відповідає військовому стандарту захисту MIL-STD-810G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.