Перший в світі смартфон з підекранною камерою здивує якістю фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Ni Fei – це президент департаменту компанії ZTE, який відповідає за виробництво смартфонів, офіційно підтвердив інформацію стосовно того, що наразі ведеться активна підготовка до презентації першого в світі смартфона з підекранною камерою. Інші бренди демонстрували робочі прототипи, але відмовлялись від масового виробництва. Також була названа комерційна назва революційної новинки – ZTE A20 5G.

Багатьох користувачів цікавить якість фото, зроблених на фронтальну камеру. Минулого року відбулась презентація інноваційної технології, однак тоді стало зрозуміло, що наразі підекранний об’єктив здатний лише робити селфі посередньої якості, але з часом деталізація покращиться. Президент ZTE заявив, що проблема низької якості вже вирішена, оскільки технологія за поточний рік стала ще більш зрілою.

Нещодавно компанія ZTE провела сліпий тест, під час якого користувачі не змогли відрізнити фотографії зроблені на смартфон A20 5G від зображень інших сучасних смартфонів. Нажаль, виробник не назвав остаточну дату презентації революційної новинки. Однак кількість чуток стрімко збільшується, це свідчить про наближення анонсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.