OPPO анонсує смартфон з Li-Fi – це більш швидкісна версія Wi-Fi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний портал LetsGoDigital повідомляє, що компанія OPPO активно працює над створенням першого в світі смартфона з підтримкою технології Li-Fi, яка забезпечує більш швидкісний інтернет, ніж Wi-Fi. Це стороння розробка. Вперше про альтернативу заговорили ще декілька років тому. Light Fidelity – це відмова від радіохвиль. В якості джерела сигналу виступають світлодіоди. Вони вмикаються та вимикаються з великою періодичністю. Око людини не здатне фіксувати мерехтіння діодів.

Інсайдери повідомляють, що компанія OPPO вже запатентувала смартфон з підтримкою технології LiFi. З’явились навіть зображення революційного пристрою. Новинка дебютує без фронтальної камери та з максимальним екранним простором. Датчик Li-Fi знаходиться біля модулю основної камери на задній панелі корпусу.

Технічне оснащення та специфікації смартфона поки що залишаються загадкою. Факт реєстрації патенту – це ще не гарантія запуску масового виробництва.  Розробкою технології Li-Fi займається британський стартап PureLiFi. Компанія спрямована реалізувати ноу-хау в смартфонах та ноутбуках вже найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.