Лінійка iPhone 12 отримає здешевлену версію без 5G

Лінійка iPhone 12 отримає здешевлену версію без 5G
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом багатьох місяців вважалося, що лінійка iPhone 12 очевидна – буде випущено чотири різних моделі пристрою. Це компактний 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймові iPhone 12 Max і iPhone 12 Pro і, нарешті, найоб’ємніший iPhone 12 Pro Max. Однак тепер схоже, що до цього списку додасться п’ята позиція: спрощена і тому недорога версія iPhone 12.

Лінійка iPhone 12 отримає здешевлену версію без 5G

Інформацію про загадковий п’ятий пристрій оприлюднив ресурс Business Insider, який виявив в звіті Wedbush Securities дані про те, що дешевий iPhone 12 тільки для 4G вийде на початку 2021 року. П’ятий iPhone 12 буде дешевший через відсутність можливості підключення 5G – він зможе підключатися тільки до мобільних мереж 4G LTE. Що стосується цін, то в звіті зазначено, що iPhone 12 з підтримкою LTE буде коштувати близько 800 доларів. Назвати його дешевим – це, звичайно, перебільшення. Однак він безумовно буде дешевшим, ніж 5G-версії iPhone 12.

Чи позначиться відсутність 5G на попиті? Експерти припускають, що навряд чи. Для багатьох людей мережі 5G як і раніше є справою майбутнього, і до реалізації стандарту в багатьох країнах світу ще місяці, якщо не роки. iPhone 12 без 5G для них стане можливістю заощадити без втрати функціоналу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.