Xiaomi представила нове забарвлення для бюджетного Redmi Note 9

Xiaomi представила нове забарвлення для бюджетного Redmi Note 9

Компанія Xiaomi повідомила, що незабаром популярний смартфон Redmi Note 9 стане доступний на глобальному ринку в новому чорному кольорі Onyx Black.

На жаль, список країн, в яких буде продаватися пристрій, не називається. Однак, з огляду на високу популярність цієї моделі в Україні, немає причин сумніватися, що чорний Redmi Note 9 рано чи пізно добереться до нашого ринку.

Нагадаємо, що спочатку Redmi Note 9 був доступний лише в трьох кольорах – яскраво- зелений (Forest Green), світло-сірий (Midnight Grey) і «прохолодно» білий (Polar White).

Redmi Note 9 базується на чіпсеті Helio G85 від компанії MediaTek. Девайс оснащений 6,53-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +. Об’єм оперативної пам’яті дорівнює 4 або 6 ГБ, накопичувача – 64 або 128 ГБ. Пристрій отримав батарею ємністю 5020 мА * год. Також є підтримка швидкісної зарядки потужністю 18 Вт.

Основна камера складається з чотирьох датчиків – роздільна здатність головного становить 48 Мп. Селфі-камера тут 16-мегапіксельна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я