Експерти знайшли мінус у смартфонів Samsung Galaxy Note 20 в порівнянні з минулим поколінням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти вивчили нові гаджети Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra, і знайшли в них мінус в порівнянні з минулим поколінням. Дані девайси не підтримують швидку 45-ватну зарядку.

З кожним новим поколінням, “розумні” телефони стають більш продуктивними, швидкими і ємними, але іноді розробники змушені зробити невеликий крок назад, вирішуючи свої завдання. Нещодавно відбулася презентація смартфонів Samsung Galaxy Note 20 – це топові пристрої від південнокорейського виробника. Поки вони не надійшли в продаж, але відомі блогери та експерти мобільного сегменту вже отримали екземпляри для ознайомлення.

В цілому їх влаштували технічні характеристики, і фахівці залишилися задоволені моделями, але все ж один мінус знайти вдалося. З’ясувалося, новинка не підтримує 45-ватну зарядку, хоча в минулому році заряду апарату з такою потужністю допускалася. Тестировщики нагадали – це суперечить словами представників компанії, які обіцяли, що акумулятор можна буде всього за 30 хвилин поповнити енергією на 50%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проте, даний недолік самі експерти вважають несуттєвим. Багато користувачів ніколи не помітять різницю, оскільки зарядка і так дуже швидка. До того в комплект до флагманським пристроїв минулого покоління додавалася 25-ватна зарядка. Щоб заряджати батарею швидше, потрібно було купувати пристрій окремо, а цього майже ніхто не робив, не потребуючи звідси або знання про такий функціонал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.