Categories: Смартфони

Названо точну дату анонса і початку продажів Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +

Share
Час читання: 2 хв.

У першій половині наступного року світ чекає безліч найрізноманітніших мобільних пристроїв від десятків компаній. Велика частина новинок буде представлена ​​публіці в рамках виставки MWC 2017. Сьогодні надійне джерело назвало точну дату анонса і початку продажів флагманів Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +. Його слова збігаються з раніше повідомлених в мережу даних про те, коли саме південнокорейська корпорація збирається офіційно представити публіці свої нові телефони топового рівня.

За інформацією джерела, презентація Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, обидва з яких отримають саме топове технічне оснащення на ринку, відбудеться в рамках заходу під назвою Galaxy Unpacked 2018, яке пройде в «нульовий день» виставки MWC 2018 – 25 лютого. Нові південнокорейські смартфони покажуть журналістам саме в цей день, розкривши їх технічні характеристики, зовнішній вигляд, вартість і конкретні дати початку продажів в окремих регіонах світу.

Джерело повідомляє, що купити Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + жителі більшості країн світу, в число яких входять США і Європа, зможуть в першій половині березня. Більш точної інформації немає в зв’язку з тим, що керівництво компанії Samsung до сих пір сама не визначилося з тим, коли запускати новинку в продаж. Це обумовлено тим, що до офіційного анонса новинок залишається ще майже два місяці, тому у південнокорейської корпорації мало часу для вирішення питання, пов’язаного зі стартом продажів.

Смартфони Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, за даними багатьох джерел, не матимуть жодних значних відмінностей по частині зовнішнього вигляду від нинішнього покоління. Ці мобільні пристрої отримають сканер відбитків пальців, розташований під основною камерою, і на цьому всі їх відмінності від Galaxy S8 і Galaxy S8 + закінчаться. Головною «фішкою» моделі Galaxy S9 + стане подвійна основна камера, завдяки якій власники цього телефону зможуть робити фотографії з ефектом розмиття заднього фону і задіяти 2-кратний оптичний зум, за аналогією з тим, як це зараз реалізовано в Galaxy Note 8.

Очікується, що купити смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9 + на старті продажів 980$. Чи так це насправді – стане відомо вже зовсім скоро.

Джерело

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Британець замість iPhone 16 Pro отримав від Apple два блокноти

    У Великобританії чоловік замовив на офіційному сайті компанії Apple новий iPhone 16 Pro, але в…

    30.09.2024

    Microsoft випустила для ознайомлення безкоштовні версії Windows 11

    Компанія Microsoft представила безкоштовні ознайомчі версії Windows 11 перед виходом великого оновлення 24H2. Як правило,…

    30.09.2024

    Новий MacBook Pro на базі M4 отримає вдвічі більше ОЗП

    Авторитетний інсайдер під ніком ShrimpApplePro поділився у сервісі мікроблогів X фотографією упаковки базового 14-дюймового MacBook…

    30.09.2024

    Експерти розібрали Samsung Galaxy S24 FE і оцінили його ремонтопридатність

    YouTube-канал PBKreviews провів повне розбирання нового смартфона Galaxy S24 FE, щоб оцінити його ремонтопридатність. Що…

    30.09.2024

    Sony прискорить розробки ігор для PlayStation за допомогою штучного інтелекту

    Компанія Sony прагне зробити процес створення ігор для PlayStation більш ефективним та якісним, використовуючи передові…

    30.09.2024

    Яким має бути сучасний ноутбук для роботи

    Технології не стоять на місці - це стосується абсолютно всього. Поговоримо про ноутбуки. Уявімо ситуацію,…

    30.09.2024