Xiaomi Mi 10i – ще один смартфон популярної лінійки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi не випускала оригінальну серію смартфонів Xiaomi Mi Note 10 в Індії, де також досі не з’явився смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite. Однак тепер стало відомо, що Xiaomi Mi Note 10 Lite надійде в продаж в Індію, але під іншою назвою.

Докази цього були виявлені в невеликому фрагменті коду MIUI 12. Смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite з 64-мегапіксельною квадрокамерою яка носить кодову назву «toco». Прямо під ним знаходиться ще один телефон з 64-мегапіксельною камерою, кодовою назвою «tocoin», який буде випущений на ринок під назвою Xiaomi Mi 10i.

Імовірно, «tocoin» – це скорочення від «toco india». Тобто це індійська версія Mi Note 10 Lite, яка отримає іншу назву. Очікується, що смартфон буде випущений в Індії в самий найближчий час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Xiaomi Mi Note 10 Lite встановлений вигнутий AMOLED-дисплей діагоналлю 6,47 дюйма роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів з співвідношенням сторін 19,5: 9 і вбудованим дактилоскопічний датчиком. Серцем смартфона виступає однокристальна система Qualcomm Snapdragon 730G. Ємність акумулятора становить 5260 мА • год. Є підтримка швидкої 30-ватної зарядки. Від 0 до 100% смартфона заряджається за 64 хвилини.

Смартфон отримав модуль NFC для безконтактних платежів, роз’єм 3,5 мм для підключення навушників, а також ІЧ-порт. Основна камера представлена ​​чотирма датчиками зображення. Дозвіл головного сенсора Sony IMX686 становить 64 Мп. 8-мегапіксельний «шірік» має кут огляду 120 градусів, «телевик» тут 5-мегапіксельний. Четвертий модуль для макрозйомки має 2 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.