В Samsung Galaxy Note 20 виявили критичний недолік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст з порталу SamMobile в числі перших отримав в свої руки демонстраційний зразок смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra, тобто такий апарат, який південнокорейська корпорація надає різним інформаційним порталам для того, щоб вони його оглядали і висловлювали свою думку. За словами даного експерта, новенький мобільний пристрій дуже легко і просто, в теорії, пошкодити, тому що він має величезну випираючу камеру.

Вся камера смартфона виконана з міцного скла, але через величезних розмірів і через сильне випирання з корпусу існує велика частка ймовірності, що в якийсь момент на склі з’явиться тріщина, або ж скло так і зовсім взагалі розіб’ється, в тому числі , наприклад, при падінні з невеликої висоти. Виходячи з цього логічно припустити, що задня камера Samsung Galaxy Note 20 Ultra є величезним критичним недоліком всього телефону, тому що одне неакуратне дія може призвести до того, що скло, яке відповідає за захист камери, просто трісне або розіб’ється. В такому випадку нормально знімати смартфон вже зовсім точно гарантовано не зможе, так як скло не зможе пропускати через себе сонячні промені, будучи пошкодженим.

Ситуація ускладнюється ще й тим, що фотокамера занадто сильно випирає з корпусу, тому кожен раз, коли мобільний пристрій кладеться на стіл без чохла, існує велика частка ймовірності зробити це дуже швидко або занадто сильно, в зв’язку з чим утворюється тріщина. Цікаво, що жителі Європи, США, Південній Кореї і ряду інших країн світу можуть виявити в комплекті поставки з Samsung Galaxy Note 20 Ultra фірмовий захисний чохол, який не доведеться докуповувати окремо. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.