iPhone можуть перестати купувати через дії Трампа

Дії уряду США можуть зіграти на руку Huawei і іншим китайським компаніям

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підписаний президентом США Дональдом Трампом документ про майбутню заборону різних китайських додатків, включаючи WeChat, ставить під загрозу продажі смартфонів iPhone в Китаї.

На перший погляд може здатися незрозумілим, який зв’язок між цими подіями. Однак джерело пояснює, що через дану заборону Apple не зможе поширювати WeChat через свій магазин додатків.

Джерело додає, що в Китаї WeChat використовується не тільки для спілкування. Додаток замінив велику кількість інших сервісів, через нього оплачують покупки, проїзд, здійснюють різні платежі і так далі. У Китаї багато користувачів iPhone щодня активно використовують WeChat.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Люди, що приїжджають в Китай власники iPhone зобов’язані встановити WeChat, інакше вони не зможуть повноцінно використовувати свій смартфон, як вони звикли це робити. Якщо встановити WeChat на iPhone буде неможливо, то жителі Китаю і інші користувачі просто не захочуть більше купувати смартфони Apple.

Ці дії уряду США можуть зіграти на руку Huawei і іншим китайським компаніям. Android, на відміну від iOS, дозволяє завантажувати додатки, яких немає в офіційному магазині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.