Глава Xiaomi розповів про підготовку ювілейномого флагмана компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім скоро, 11 серпня, відбудеться анонс нового смартфона Xiaomi – Xiaomi Mi 10 Ultra. І ось, напередодні заходу, глава компанії Лей Цзюнь розповів про підготовку ювілейного флагмана компанії.

Але для початку варто відзначити, що в мережі також з’явилася фотографія, на якій зображена коробка нового смартфона. На ній, крім усього іншого, можна побачити цілком логічні саме для цього пристрою написи “2020” і “Xiaomi 10-річчя”.

Що ж до висловлювань глави Xiaomi, то він розповів не тільки про те, що компанія робить все можливе для запобігання дефіциту на старті, але також і про досить високу вартість нового флагмана бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми підготували доситньо, не хвилюйтеся. Звичайно, цей продукт дуже «гарячий», так що може виникнути дефіцит. Я пропоную шанувальникам оформляти передзамовлення через офіційний сайт <…> Ціна чимала, але я не можу не порубати собі руки! ” , – заявив пан Цзюнь.

Нагадаємо, що судячи з останніх даних, Xіaomi Mi 10 Ultra буде працювати на базі флагманського процесора Snapdragon 865, мати надшвидку дротову зарядку на 120 Вт і бездротову на 55 Вт. Більш ранні витоки стверджують, що саме цей смартфон компанії стане найшивдшим смартфоном, який заряджається на ринку в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.