Чого очікувати від смартфона за $100? Підсумки презентації Nokia C3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія HMD Global офіційно презентувала бюджетний смартфон Nokia C3. Поки що пристрій дебютував лише на китайському ринку, але найближчим часом з’явиться у продажі в інших країнах. Підсумкова вартість – $100. Смартфон здатен підкорити бюджетний сегмент. Він отримав 5,99-дюймовий дисплей з розподільною здатністю HD+. Працює під управлінням операційної системи Android 10.

Задня панель зроблена з міцного полікарбонату. Довготривалу автономність забезпечує акумулятор ємністю 3040 мАг. За продуктивність роботи відповідає центральний процесор Unisoc SC9863. Тактова частота 8-ядерної платформи – 1,ГГц. Об’єм оперативної пам’яті становить 3 ГБ. Реалізована підтримка підключення накопичувачів пам’яті microSD об’ємом до 128 ГБ.

Розподільна здатність фронтальної камери – 5 МП. На задній панелі знаходиться 8-мегапіксельний об’єктив основної камери. Є також роз’єм для підключення навушників та кнопка Xpress Key, яка дозволяє ввімкнути голосового помічника Google. Презентація Nokia C3 вже завершилась, але у продажі смартфон з’явиться лише 13 серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.