Оновлений дизайн і підтримка 5G: Розкриті подробиці про iPhone 12

У Мережі інсайдери розкрили деякі подробиці, пов’язані з майбутнім iPhone 12. Передбачається, що смартфон компанія Apple представить громадськості вже восени.

Напередодні виходу смартфона кількість витоків про нього теж зростає. Передбачається, що в стандартній версії пристрій буде поставлятися з дисплеями діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма, тоді як у випадку з 12 Pro це 6,1 і 6,7 дюйма. Як процесор на новому iPhone виступить A14, обсяг оперативної пам’яті складе від 4 до 6 ГБ, на нутрішню пам’ять доведеться 128 або 256 ГБ.

Передбачається, що основна зберіганням камери порушена змінами, хоча не виключено, що додасться лідар. У зовнішньому дизайні iPhone 12 повинен стати продовженням концепції пристроїв, випущених в 2019. Нічого радикального чекати не варто, хіба що виріз для Фронталки стане меншим, а незграбний корпус надає подібності з iPhone 4. Висока ймовірність того, що і автономність збережеться на рівні актуальних моделей.

Очікується, що новий смартфон отримає підтримку 5G, але функціонувати такий модуль буде вибірково. Експерти прогнозують і наявність стандарту mmWave, що забезпечує передачу даних на частоті від 30 до 300 ГГц. Не виключено, що прем’єра iPhone 12 відбудеться із запізненням в пару тижнів, а продажі стартують в жовтні. Менш приємний сценарій допускає затримку чи не до Різдва.

Погоджуються експерти і з тим, що в комплекті з новим смартфоном НЕ буде навушників і блоку живлення для зарядки. Поки про ціни інформації немає, але не виключено, що найдорожчий варіант обійдеться в 1,1 тисячі доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.