Google Pixel 4a буде коштувати 350 доларів, але буде і версія за 500 доларів

Модифікація з 5G з'явиться восени

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс смартфона Google Pixel 4a повинен відбутися вже завтра. Ми дуже багато знали про апарат і раніше, але сьогодні інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) опублікував докладні параметри пристрою, а також його модифікації з підтримкою 5G.

Отже, згідно з цими даними, Pixel 4a буде коштувати всього 350 доларів. Апарат отримає SoC Snapdragon 730G, дисплей OLED роздільної здатності Full HD + діагоналлю 5,81 дюйма, акумулятор ємністю 3140 мА · год з підтримкою 18-ватної зарядки, 6 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ флеш-пам’яті, камери роздільною здатністю 12 і 8 Мп, чіп безпеки Titan M і стереодинаміки. Габарити пристрою складуть 144 х 69 х 8,2 мм при масі 143 г, тобто за сучасними мірками це буде досить компактний і легкий смартфон.

Також джерело говорить, що версія з підтримкою 5G дійсно вийде. Її анонсують разом з Pixel 5 колись восени, а коштувати вона буде 500 доларів. Судячи з усього, крім іншого платформи (ймовірно, Snapdragon 765G або Snapdragon 690), відмінностей між версіями не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Ішан Агарвал вже давно непогано себе зарекомендував. Свого часу він розповів про Redmi Note 7 Pro до його анонсу, розкрив дату великої презентації Xiaomi і багато іншого. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.