Старт відкладено – Apple змінили дату продажу нових iPhone

Продаж нових гаджетів відкладається через зовнішні причини

Apple – світовий лідер в сфері виробництва гаджетів. Їхні товари поставляються більш ніж в 200 країн світу. Мільярди людей на планеті чекають випуску нових продуктів від компанії. Однак в цьому році старт продажів нових гаджетів Apple вирішили перенести. Традиційно Apple запускає старт продажів нових пристроїв у вересні кожного року. Однак в 2020 довелося переглянути свою політику. Виною тому зовнішні обставини.

Apple прийняла рішення перенести старт продажів з вересня на жовтень 2020 року. Це було зроблено у зв’язку з пандемією коронавируса. Не секрет, що зараз відомі виробники гаджетів переживають не найкращі часи. Фінансова криза внесла корективи в плани організацій, тому було прийнято рішення змінити план продажів нових продуктів.

Фінансовий директор американського гіганта Лука Маестро оголосив, що нові пристрої надійдуть в офіційні магазини в Apple в жовтні 2020 року. Зрозуміло, офіційну причину ніхто не озвучив, проте реальний привід відомий всім. Не виключено, що Apple повторно перенесе терміни надходження в продаж нових пристроїв, якщо фінансова ситуація в світі не налагодиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.