Xiaomi додала в продаж MIUI 12 найбільш довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація зробила того, про що вона давно обіцяла, але що зробила лише зараз, в даний час. Справа в тому, що даний виробник електроніки, будучи неймовірно великим і відомим, вважав за необхідне додати в своє ПЗ нову можливість.

Це вкрай важлива і потрібна можливість, якої всі користувачі абсолютно точно гарантовано залишаться в повній мірі задоволеною, адже ніяк інакше бути просто не може. Нова прошивка в особі MIUI 12 містить в собі перероблений інтерфейс, поліпшену систему захисту, новий додаток «Камера» для запису відеороликів і створення фотографій, а також, крім того, цілу масу інших важливих переваг, які роблять це програмне забезпечення неймовірно привабливим в повній мірі. 

Лічені години назад користувачам стала доступна нова версія цієї операційної системи, а отримала вона таку важливу і корисну функцію, як широкі можливості для кастомізації всього інтерфейсу, персоналізувати який стало набагато простіше і зручніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В додаток «Тема», яка і використовується для додання індивідуального зовнішнього вигляду мобільного пристрою, з’явився розділ під назвою «Секція іконок», а призначений він для того, щоб можна було вручну змінити параметри іконок, зробивши їх такими, якими їх хоче бачити користувач конкретного мобільного пристрою. Ні в чому такому, звичайно, навіть і близько немає нічого дивного, адже можливості кастомізації інтерфейсу – це саме ті можливості і функції, про які вже досить давно мріють всі користувачі. 

Компанія Xiaomi поступово працює в даному напрямку, дозволяючи власникам своїх телефонів робити настроювання зовнішнього вигляду саме таким чином, при якому всі залишаться їм в повній мірі задоволені.

На радість безлічі людей, які проживають де-небудь, нова прошивка з новими можливостями вже стала доступна для завантаження на різних моделях телефонів. Апдейт «прилітає» прямо «по повітрю», тобто, іншими словами, отримати до нього доступ легко і просто, що звичайно ж дуже і дуже важливо. Новітнє програмне забезпечення в особі прошивки MIUI 12 виявиться випущено сумарно для більш ніж п’яти десятків моделей смартфонів компанії Xiaomi, починаючи з вкрай дешевих бюджетних моделей і закінчуючи такими, про покупку яких через їх високу вартість все можуть тільки мріяти. 

Поза будь-яких сумнівів, вже буквально через півроку компанія Xiaomi гарантовано анонсує нову прошивку для своїх телефонів, а виявитися такою повинна MIUI 13. Її презентація може пройти вже в першій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.