Бюджетний смартфон Nokia C3 засвітився в базі Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global готує запуск бюджетного смартфона під назвою Nokia C3. З чуток, модель представлять під час проведення заходу IFA 2020 року, який відбудеться в Берліні на початку наступного місяця. Примітно, що апарат вже вдруге протестований на платформі Geekbench v5, що підтверджує існування декількох конфігурацій пристрою.

Бюджетний смартфон Nokia C3 засвітився в базі Geekbench

Вивчивши результати тесту, можна помітити, що смартфон працює на 8-ядерному процесорі Unisoc, що підтримує частоту 1,2 ГГц. Який саме чіпсет вибрав виробник – поки невідомо. У базі апарат фігурує з платою під назвою «GamoraPlus SoC».

Цього разу смартфон помічений з 3 ГБ оперативної пам’яті. Раніше ця ж модель тестувалася з 2 ГБ оперативної пам’яті. Встановлена ​​ОС – Android 10, і з високою часткою ймовірності – Go Edition.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У одноядерному тесті пристрій набрав 149 балів, а в режимі «Multi-Core Score» смартфон набирає 820 очок. Все це вказує на приналежність до сегменту бюджетних смартфонів.

Інших подробиць про функціональність і можливості моделі Nokia C3 поки немає. Очевидно, доведеться дочекатися початку заходу IFA 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.