Samsung може відмовитися від своїх сервісів

Samsung запустила власного віртуального асистента Bixby в 2017 році. Компанія намагалася різними способами підштовхнути користувачів до його використання. В основному все крутилося навколо окремої клавіші для запуску помічника. Незважаючи на це, він не став цікавий шанувальникам Galaxy.

У лінійці Galaxy S10 виробник вирішив відмовитися від виділеної клавіші Bixby. Якщо вірити останнім даними, Samsung розглядає можливість відмови від свого помічника на користь Google Асистента.

Reuters повідомляє, що Google намагається змусити Samsung відмовитися від своїх власних сервісів, таких як Galaxy Store і Bixby. Пошуковий гігант пропонує різні фінансові стимули в такому ключі, в тому числі отримання частки доходів з додатків. Не тільки Google, але і інші компанії укладають партнерські угоди з виробниками гаджетів. Наприклад, різні додатки Microsoft встановлені на пристроях Samsung.

Таким чином ми можемо не побачити Bixby і Galaxy Store в майбутніх пристроях південнокорейської компанії. Повідомляється, що Samsung і Google прагнуть дійти згоди до кінця цього тижня.

Представник Samsung повідомив, що вони будуть надавати свої власні сервіси, але буде тісно співпрацювати з Google і іншими партнерами, щоб запропонувати користувачам кращі програми. У Google відзначають, що вони продовжують обговорювати з партнерами різні умови щодо поліпшення користувацького досвіду.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.