Глава OnePlus анонсував довгоочікувану функцію для смартфонів компанії

Перший смартфон OnePlus з AMOLED-дисплеєм був представлений ще в 2016-му, але до цих пір актуальні пристрої бренду не отримали підтримку енергозберігаючого режиму Always on Display з коробки. Незабаром ситуація повинна змінитися – на відповідне оновлення прошивки ґаджетів компанії натякнув її генеральний директор Піт Лау.

Про майбутню появу корисної опції в фірмових смартфонах повідомив в своєму Twitter-блозі глава компанії, зробивши це за допомогою зображення циферблату з підписом «увагу на 11 [годину]». Судячи з публікації, режим Always on Display з’явиться в прошивці Oxygen OS незабаром після релізу Android 11 – тобто вже в поточному році. З його допомогою власники смартфонів бренду з AMOLED-дисплеями зможуть налаштувати постійний показ повідомлень або годинника на екрані в режимі 24/7. При цьому демонстрація додаткової інформації практично не вплине на витрату заряду акумулятора.

Крім того, згідно з чергового інсайдерського витоку, OnePlus планує інтегрувати ще кілька нових функцій в свою програмну оболонку. З чуток, в релізну версію прошивки увійдуть такі нововведення, як можливість блокування альбомів з доступом за відбитком пальця, звукове повідомлення після закінчення процедури зарядки смартфона, нові налаштування режиму Zen і підтримка угруповання ярликів по папках в меню встановлених додатків.

Поява перших версій Oxygen OS 11 для флагманських моделей смартфонів компанії очікується до кінця 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.