Глава OnePlus анонсував довгоочікувану функцію для смартфонів компанії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перший смартфон OnePlus з AMOLED-дисплеєм був представлений ще в 2016-му, але до цих пір актуальні пристрої бренду не отримали підтримку енергозберігаючого режиму Always on Display з коробки. Незабаром ситуація повинна змінитися – на відповідне оновлення прошивки ґаджетів компанії натякнув її генеральний директор Піт Лау.

Реклама

Про майбутню появу корисної опції в фірмових смартфонах повідомив в своєму Twitter-блозі глава компанії, зробивши це за допомогою зображення циферблату з підписом «увагу на 11 [годину]». Судячи з публікації, режим Always on Display з’явиться в прошивці Oxygen OS незабаром після релізу Android 11 – тобто вже в поточному році. З його допомогою власники смартфонів бренду з AMOLED-дисплеями зможуть налаштувати постійний показ повідомлень або годинника на екрані в режимі 24/7. При цьому демонстрація додаткової інформації практично не вплине на витрату заряду акумулятора.

Реклама

Крім того, згідно з чергового інсайдерського витоку, OnePlus планує інтегрувати ще кілька нових функцій в свою програмну оболонку. З чуток, в релізну версію прошивки увійдуть такі нововведення, як можливість блокування альбомів з доступом за відбитком пальця, звукове повідомлення після закінчення процедури зарядки смартфона, нові налаштування режиму Zen і підтримка угруповання ярликів по папках в меню встановлених додатків.

Поява перших версій Oxygen OS 11 для флагманських моделей смартфонів компанії очікується до кінця 2020 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ