Смартфони

Компанія LG виготовить 20 млн OLED-дисплеїв для iPhone 12

Share

Існує велика ймовірність того, що вся лінійка пристроїв iPhone 12 отримає OLED-дисплеї. І це не дивно, адже останні роки представники Apple тісно співпрацюють в цьому плані з Samsung. Однак цього разу плани американської компанії трохи змінилися і тепер вони більше зосереджені на співпраці з LG Display.

Якщо вірити звіту, отриманого від Nikkei, то саме LG Display буде забезпечувати додатковий попит в дисплеях, який виник в умовах виробництва смартфонів. Згідно зі статистикою, Apple закупить близько 20 млн. екземплярів OLED-панелей, що приблизно в п’ять разів більше, ніж поставки минулого року. В цьому випадку, для задоволення попиту замовника, завод з виробництва OLED-панелей в місті Падж буде працювати на повну потужність.


Нагадаємо, що в минулому році LG Display була постачальником РК-дисплеїв для iPhone 11, але мови про постачання OLED-панелей не йшло, так як Apple була незадоволена якістю дисплеїв, тому і довелося вдатися до партнерства з Samsung. До речі, в цьому році квота для південнокорейського виробника також зросла, але незначно. Якщо ж говорити про взаємовідносини двох конкурентів на ринку смартфонів, то Apple намагається все ж піти від вимушеної співпраці з Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Причиною тому може бути не настільки конкуренція, скільки недавні виплати за невиконання обіцянок. Як ми пам’ятаємо, керівники американського бренду замовили у Samsung більшу кількість OLED-панелей, ніж змогли викупити, а тому тільки за останні місяці були виплачені суми аж до мільйона доларів. Але в запасі у Apple є ще один виробник дисплеїв – BOE.


На даний момент співпраця з цим виробником не розглядається, через не високу якість створюваних панелей. Але американська компанія не втрачає з уваги цей бренд і стежить за їх успіхами. Чи не буде несподіванкою той факт, що вже в наступному році Apple може вдатися до співпраці з BOE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024

    Epic Games анонсувала повернення Fortnite на iOS та iPadOS

    Євросоюз повідомив про те, що скоро на iPadOS теж будуть доступні сторонні магазини програм, як…

    30.04.2024

    У Дубаї будують найвищий у світі хмарочос (фото)

    В ОАЕ вже є найвища будівля у світі Бурдж-Халіфа, проте вона є комерційною, а не…

    30.04.2024

    Буде по-новому з 1 червня: користувачам Ощадбанку озвучили важливу новину

    Тим, хто має рахунки та карти Ощадбанку, розповіли, що зміниться з 1 червня. Насамперед збільшиться…

    30.04.2024