Перше зображення і характеристики Motorola Razr 2020

Телефон має кодове ім'я Odyssey, а також відомий як Motorola Razr 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Motorola представила розкладний телефон Razr 2019 з гнучким OLED-екраном, який надійшов у продаж на початку цього року. Авторитетний мережевий інформатор Еван Бласс (Evan Blass) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував перші якісні зображення Motorola Razr 2020.

Інсайдер стверджує, що телефон має кодове ім’я Odyssey, а також відомий як Motorola Razr 5G. Смартфон буде побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 765G SoC і буде підтримувати мережі п’ятого покоління.

Очікується, що в Motorola Razr 5G буде встановлений 6,2-дюймовий гнучкий дисплей Flex View P-OLED. Також він повинен отримати додатковий екран Quick View G-OLED діагоналлю 2,7 дюйма. Очікується, що належить Lenovo компанія випустить Razr 5G з поліпшеними камерами. Замість 5-мегапіксельної фронтальної камери в Razr 5G, швидше за все, буде встановлений 20-мегапіксельний датчик. Задня 16-мегапіксельна камера може бути замінена на 48-мегапіксельний сенсор Samsung GM1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також очікується, що Razr 5G отримає акумуляторну батарею ємністю 2845 мА • год, тоді як оригінальний смартфон оснащений акумулятором ємністю 2510 мА • год.

Інформації про терміни виходу телефону поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.