Компанія vivo випустить найтонший смартфон у світі з фірмовою стабілізацією

Офіційний запуск Vivo S7 5G в Китаї заплановано на 3 серпня

У Мережі з’явилися нові зображення смартфона Vivo S7 5G які підтверджують, що пристрій оснащений здвоєною фронтальною камерою, а також потрійний основною камерою.

Офіційний запуск Vivo S7 5G в Китаї заплановано на 3 серпня. Раніше повідомлялося, що смартфон буде дуже тонким, можливо, найтоншим серед телефонів з підтримкою мереж п’ятого покоління.

Vivo S7 5G отримає градієнтну задню панель, яка буде виконана зі скла. Клавіша регулювання гучності і кнопка включення розташовані на правій панелі. Внизу розташовуються роз’єм USB-C, мікрофон і динамік.

Vivo S7 5G запозичує дизайн задньої камери із серії Vivo X50, яка дебютувала в червні. Камера отримає три датчик, включаючи головний модуль збільшеного розміру. Цілком можливо, в ньому реалізована фірмова система стабілізації зображення.

Імовірно, в основній камері будуть використовуватися датчики зображення роздільною здатністю 64, 8 і 13 Мп. Vivo S7 5G може бути оснащений 6,43-дюймовим дисплеєм S-AMOLED роздільною здатністю Full HD + з вбудованим дактилоскопічний датчиком. Апаратної основою Vivo S7 5G виступить Snapdragon 765G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.