OnePlus Nord з тріском провалив знаменитий тест на вигин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще на минулому тижні компанія OnePlus представила свій перший за останні кілька років смартфон середнього класу, який отримав назву OnePlus Nord.

Незважаючи на те, що OnePlus Nord стота всього 400 євро, смартфон отримав такі цікаві особливості, як телеоб’єктив, оптичну стабілізацію зображення, однокристальну систему Snapdragon 765G і так далі.

Відомий випробувач смартфонів на міцність Зак Нельсон (Zack Nelson) опублікував на своєму каналі JerryRigEverything в YouTube довгоочікуваний відеоролик, в якому він провів знаменитий тест OnePlus Nord.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший інтерес викликає випробування міцності смартфона при вигині. В ході першої спроби смартфон трохи деформувався, а вже в ході другого вигину його рамка лопнула в області кнопок регулювання гучності. Після третьої спроби екран вийшов з ладу і було чути виразний звук механічних пошкоджень конструкції.

Іншими словами, користувачі OnePlus Nord повинні враховувати, що корпус смартфона є досить крихким, тому його точно не варто забувати діставати із задньої кишені джинсів, коли ви сідаєте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.