Смартфони

Повний список смартфонів Xiaomi, які отримали прошивку MIUI 12

Share

Експерти опубліковали повний список смартфонів, які отримали прошивку MIUI 12. Новітнє програмне забезпечення вийшло трохи менше ніж для двадцяти моделей смартфонів, тоді як багато інших повинні отримати стабільну фінальну версію даної платформи вже в найближчі кілька тижнів, до кінця серпня.

Нова операційна система вийшла переважно для сучасних моделей телефонів, вийшли які за останні півтора року. Жоден старіший апарат нову прошивку за межами Китаю ще не отримав, але переживати з цього приводу не варто, тому що це лише питання часу. Залежно від конкретної моделі смартфона, прошивка може бути заснована на Android 9 Pie або Android 10.

Нова операційна система є вкрай просунутою за сукупністю якостей, і містять в собі безліч різних змін. Вона може похвалитися посиленою системою захисту з безліччю нових дозволів для додатків, розширеними функціональними можливостями, вкрай широкими настройками для персоналізації зовнішнього вигляду, новим переробленим додатком «Камера», підтримкою функції «Супершпалери», збільшенням часу автономної роботи телефоном за рахунок нових алгоритмів енергозбереження, поліпшеним інтерфейсом, а також рядом інших важливих нововведень, позитивно позначаються на досвіді використання телефонів від даного виробника електроніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, з моменту початку випуску стабільних прошивок MIUI 12, дана платформа вже встигла вийти для таких популярних і поширених моделей мобільних пристроїв, як Redmi Note 7 / Redmi Note 7S (lavender), Redmi Note 8 Pro (begonia), Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G (merlin), Redmi 10X 5G, Redmi 10X Pro 5G, Redmi K20 / Xiaomi Mi 9T (davinci), Redmi K20 Pro / Xiaomi Mi 9T Pro (raphael), Redmi K30 4G / POCO X2 (phoenix), Redmi K30 5G (picasso), Redmi K30i 5G (picasso48m), Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro (lmi), Mi 9 (cepheus), Mi 9 Pro 5G (crux), Mi 10 (umi), Mi 10 Pro (cmi) , Mi 10 Lite 5G (monet) і Mi 10 Youth Edition / Mi 10 Lite Zoom (vangogh). 

Після назви телефону вказано його кодову назву, згадується яке на різних форумах і порталах, присвячених прошивка Xiaomi. Апдейти для інших моделей телефонів надійдуть автоматично.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024

    Блогер перевірив, чи можна погнути нові iPad Pro на M4 (відео)

    На початку травня Apple презентувала абсолютно нові 11- та 13-дюймові iPad Pro на чіпах M4.…

    16.05.2024