Незабаром iPhone 11 суттєво подешевшає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple здається остаточно знайшла вирішення одразу двох стратегічно важливих проблем – висока цінова політика, колосальна залежність від Китаю. Сьогодні в The Economic Times з’явилось повідомлення, що американський виробник почне виробляти свої флагманські продукти на території Індії. Це дозволить суттєво знизити їх вартість.

Виробництво iPhone 11 вже перенесено на завод Foxconn, який знаходиться неподалеку від Ченнаї. Компанія Apple планує поетапно розширювати потужність виробництва. Експорт смартфонів з Індії дозволить не тільки вирішити проблему залежності від Китаю, а також знизить їх вартість. Нагадаємо, що місцевий уряд запустив дуже цікаву ініціативу «Зроблено в Індії», яка дозволить компанії Apple заощадити до 22% на імпортному миті. Американський бренд вже найближчим часом зробить свою цінову політику більш лояльною.

В минулій статті The Economic Times йшла мова про те, що компанія Apple планує виробити в Індії смартфонів на $40 млрд. В цій угоді будуть задіяні контрактні виробники Wistron та Foxconn. Інформаційне агентство Reuters повідомляє, що компанія Foxconn планує інвестувати в Індію більше $1 млрд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.