Xiaomi випустить недорогі смартфони Redmi Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними від державних офіційних джерел, китайська корпорація Xiaomi сертифікувала у відомстві 3C відразу два нові телефони з початкової цінової категорії, коштувати які будуть не більше ніж $ 250.

Це, звичайно, вкрай скромна грошова сума за сучасними мірками. При цьому, навіть не дивлячись на вкрай скромний цінник, новенькі мобільні пристрої виявляться вкрай привабливими за сукупністю якостей, так як вони запропонують міцний корпус із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників, акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки 26 Вт, а також, крім того, ще й новітнє програмне забезпечення.

Смартфон Redmi Note 10 має модельний номер M2004J7AC, тоді як у Redmi Note 10 Pro він є трохи іншим – M2004J7ВC. Повідомляється, що новинки відрізняються один від одного потужністю процесора, об’ємом пам’яті і фотокамерою. Само собою, що в більш доступну за ціною модель встановлено більш слабке технічне оснащення, тому вона має 8-ядерний процесор MediaTek Dimensity 800 з тактовою частотою 2,0 ГГц, тоді як старша модель має більш просунутий чіп, що володіє частотою 2,4 ГГц. Він потужніший приблизно на 30%. Нові бюджетні смартфони Xiaomi оснащені четверною фотокамерою, проте в моделі Pro вона є більш дорогою, але в чому конкретно полягає різниця поки що точно невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з особливостей процесора Dimensity 800 полягає в тому, що він містить в собі вбудований модем з підтримкою 5G, а це означає, що дані смартфони зможуть максимально довго залишатися актуальними, адже вони зможуть працювати в мережах п’ятого покоління, розвиватися які активно будуть в найближчі по щонайменше п’ять років, а можливо навіть і довше. Прямо «з коробки» на смартфони Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 12. Перший час купити ці мобільні пристрої можна буде виключно в Китаї, але потім, через якийсь час, вони також вийдуть і на міжнародному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.