Новий рекорд: Смартфоном OnePlus Nord зацікавилися 4 млн осіб ще до виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня відбувся анонс першого за останні роки недорогого смартфона OnePlus Nord від однойменної компанії. Модель встановила абсолютний рекорд за попереднім замовленням на Amazon India.

OnePlus Nord надійде на цифровий ринок тільки 4 серпня, але попередні замовлення на смартфон вже відкрилися. Відразу після презентації пристрою платформа Amazon створила на своєму ж сайті відповідну сторінку, підписавшись на яку користувачі зможуть отримувати актуальні дані про доступність моделі. Аналітики заявили, що OnePlus Nord зацікавилися більше 4 млн осіб, що є абсолютним рекордом торгового майданчика Amazon India за всю історію ринку мобільних гаджетів.

Смартфон отримав наступні технічні характеристики: екран AMOLED на 6,44 дюйма з частотою 90 Гц, чіп Snapdragon 765G, 8 Гб оперативної і 128 Гб внутрішньої пам’яті, а також основну і фронтальну камери на 48 Мп і 32 Мп відповідно. Ємність батареї становить 4115 мА ∙ год, а функціонує пристрій на базі ОС Android 10. Придбати його можна за 399 €.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.