OnePlus ненавмисно «проговорилася» про свій наступний смартфон

Схоже, що OnePlus не здатна зберегти в таємниці не тільки особисті дані користувачів своїх пристроїв, але і інформацію про майбутні продукти. Не встигла компанія представити недорогий смартфон Nord , як в одному з фірмових додатків виробника були виявлені натяки на одну з ключових особливостей майбутнього OnePlus 8T.

При вивченні нової версії програми OnePlus Camera (5.4.23) розробники з порталу XDA виявили в коді підтримку зйомки фотографій в дозволі 64 Мп:

<String name = “full_size_picutre_disabled_burst_shot_64mp”> Burst is disabled while using 64MP </ string>

<String name = “full_size_picutre_disabled_hint_64mp”> 16MP offers better dynamic range (Recommend) </ string>

<String name = “full_size_picutre_enabled_hint_64mp”> 64MP offers higher resolution and captures details in well lit scenes </ string>

<String name = “action_item_picture_format_jpg_64MP”> JPG 64MP </ string>

<String name = “content_description_64mp”> 64MP </ string>

Згідно представленої інформації, 64-мегапіксельний режим дозволяє домогтися кращої деталізації при хорошому освітленні, а при перемиканні на 16 Мп можна отримати більш широкий динамічний діапазон. 

Варто відзначити, що в OnePlus 8, 8 Pro і навіть новому Nord максимальна роздільна здатність камери становить 48 Мп. Тому нескладно припустити, що компанія вже почала тестувати додаток на ще не анонсованих пристроях з 64-мегапіксельною камерою. Ймовірно, це буде одним з відмінностей OnePlus 8T або 8Т Pro від нинішніх моделей. Раніше також з’явилася інформація про підтримку швидкої зарядки потужністю 65 Вт. 

Презентацію нових смартфонів варто очікувати восени цього року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.