Характеристики нового дешевого смартфона Nokia “засвітилися” в мережі до анонсу

Представити новинку можуть в рамках IFA 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики нового дешевого смартфона Nokia “засвітилися” в мережі до анонса. Сталося це завдяки базі даних китайського регулюючого органу TENAA, який частенько поставляє дані про пристрої, які офіційно ще не були представлені.

Судячи з наявних даних , пристрій буде мати габарити 159,6 х 77,5 х 8,5 мм, при цьому розмір дисплея смартфона складе 6,99 дюймів. Роздільна здатність екрану дорівнює 720 x 1440 пікселів, а ємність акумулятора дорівнюватиме 3 040 мАг, що, будемо чесні, для 2020 року досить замало.

Як процесор виступить неназваний восьмиядерний однокристальний чіп, тактова частота якого дорівнює 1,6 ГГц. Оперативної пам’яті в смартфоні очікується 2 ГБ, а постійної – 32 ГБ. З коробки новинка від Nokia буде працювати під управлінням Android 10. Фронтальна камера зможе робити знімки з роздільною здатністю 5 Мп, а основна – з 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, незважаючи на наявність інформації про всі аспекти майбутньої новинки, точної назви і дати виходу пристрою все ще немає. Найімовірніше, представлять девайс в рамках виставки IFA 2020 року, яка пройде восени поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.