Corning представила своє найміцніше захисне скло Gorilla Glass

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Corning представила нове захисне скло для смартфонів Gorilla Glass Victus. У всіх попередніх поколіннях компанія зосереджувалася або на посиленні стійкості до подряпин, або на захист при падіннях. На цей раз виробникові вдалося поліпшити обидва показники, створивши саме міцне скло в своїй історії. 

Незвичайна назва обумовлена ​​значними поліпшеннями, тому компанія не хотіла називати нове скло просто Gorilla Glass 7. За запевненням виробника, Gorilla Glass Victus витримує падіння на тверді шорсткі поверхні з висоти до двох метрів. Для порівняння, Gorilla Glass 6 офіційно витримувало падіння з висоти до 1,6 метра, а Gorilla Glass 5 – з 1,2 метра. Крім того, нове скло в два рази стійкіше до подряпин порівняно з Gorilla Glass шостого покоління і в чотири рази на тлі рішень конкурентів. 

Представники Corning відверто визнають, що нове скло в залежності від ситуації, як і раніше може подряпатися через піску і інших матеріалів, але відзначають, що з Gorilla Glass Victus таких випадків має стати значно менше. Вони також відзначили, що підсумкова міцність скляного покриття залежить від виробників пристроїв. Як приклад було сказано, що одна неназвана компанія вирішила зменшити товщину скла, пожертвувавши таким чином міцністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрої з Gorilla Glass Victus з’являться вже в цьому році. Ймовірно, що першим нове скло отримає флагманський Samsung Galaxy Note20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.