Технічні характеристики та перші фото нового смартфона Nokia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напочатку цього тижня в базі даних TENAA була створена сторінка нового смартфона Nokia. Комерційна назва моделі зберігається в таємниці, тому використовується код – ТА-1258. Сьогодні сторінка поповнилась майже всіма специфікаціями та першими фотографіями. Це достатньо компактний та зручний смартфон – 159,6х77,5х8,5 мм. Діагональ дисплею – 6,99з розподільною здатністю 720х1440. Довготривалу автономність буде забезпечувати батарея ємністю 3040 мАг.

Смартфон Nokia обладнаний 8-ядерним центральним процесором з тактовою частотою 1,6 ГГц. Однак поки невідомо, що це за чіпсет. Об’єм оперативної пам’яті – 2 ГБ. Новинка буде працювати під управлінням операційної системи Android 10. В верхній частині лицьової панелі розташована 5-мегапіксельна камера.

В описі підкреслено, що смартфон Nokia підтримує двократний зум, а також обладнаний сканером відбитків пальців. Датчик знаходиться на задній панелі. Поки що невідомо, яку комерційну назву отримає новинка. З огляду на специфікації, можна зробити висновок, що Nokia планує анонсувати бюджетний смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.