Realme C11 офіційно анонсовано в Україні за ціною 2999 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme представила новий бюджетний смартфон Realme C11, який має великий 6,5-дюймовий екран, акумулятор на 5000 мАг та досить демократичну ціну — всього 2999 грн.

За словами творців Realme C11, дизайнери новинки надихались творчістю генія абстрактного образотворчого мистецтва Піта Мондріана. При цьому корпус смартфона оброблено з використанням особливої технології, яка допомагає зробити смартфон менш слизьким, зменшуючи кількість відбитків пальців, які залишаються на поверхні, створюючи оригінальний ефект, який виникає при відбиванні світла.

IPS-дисплей з діагоналлю 6,5 дюйми та роздільною здатністю 1560×720 точок відрізняється цікавим співвідношенням сторін — 20:9 і займає 88.7% від площі передньої частини завдяки краплевидному вирізу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо інших характеристик, то новий Realme C11 використовує восьмиядерний процесор Mediatek Helio G35, виготовлений за 12 нм техпроцесу. Ядра ARM Cortex A53 працюють на частоті до 2,3 ГГц, що забезпечує необхідний рівень продуктивності. Об’єм оперативної пам’яті становить 2 ГБ, а внутрішньої — 32 ГБ.

Акумулятор на 5000 мАг підтримує зворотній OLG, завдяки чому пристрій можна використовувати, як повноцінний павербанк, заряджаючи інші пристрої та аксесуари. Повністю заряджений акумулятор дозволяє безперервно грати 12 годин підряд, дивитись відео 21 годину, слухати музику 170 годин та знаходитись в режимі очікування до 40 днів.

подвійна основна камера має основний модуль на 13 Мп, f/2.2 та модуль на 2 Мп, f/2.4. Також камера може похвалитись 4-кратним зумом, функцією Nightscape Mode та підтримкою Full HD відеозйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.