Нові особливості Samsung Galaxy Note 20 Ultra розкриті масштабним витоком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на значне число витоків про специфікації смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra, в мережу витекли ще не всі деталі про майбутню новинку. Авторитетний інсайдер Роланд Квандт опублікував свіжі прес-рендери флагманського пристрою і список невідомих раніше подробиць про його функції.

За даними мережевого інформатора, Galaxy Note 20 Ultra стане першим смартфоном з підтримкою хмарного геймінга по підписці Xbox Game Pass. Завдяки співпраці з компанією Microsoft на новому пристрої буде доступно більше 90 консольних ігор за допомогою трансляції через Project xCloud. Таким чином, смартфон перетвориться на альтернативу портативної ігрової приставки.

Іншою особливістю апарату стане використання нового захисного скла Corning Gorilla Glass 7. Інсайдер також уточнив характеристики 6,9-дюймового AMOLED-дисплея гаджета – дозвіл 3200×1440 точок, частота оновлення до 120 Гц, співвідношення сторін 19,3: 9 і щільність пікселів 508 ppi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фірмовий стилус S Pen буде примітний часом відгуку в 9 мс. Такий показник, за даними джерела, максимально наблизить роботу з аксесуаром до «живому» листа на папері. При цьому Samsung запропонує користувачам автоматичну синхронізувати нотатки з сервісом OneNote.

Блок основної камери буде включати три сенсора: 108-мегапіксельний з діафрагмою f / 1.8 і два допоміжних на 12 Мп (f / 3.0 і f / 2.2). У числі ключових можливостей модуля відзначаються 50-кратний зум і запис 8K-відео. Фронталки пристрою отримає датчик з роздільною здатністю 10 Мп і апертурою f / 2.2.

Серед інших заявлених характеристик найбільш примітні порт USB Type-C 3.2, модулі NFC, Bluetooth 5 та Wi-Fi 6, стереодинаміки AKF і захист від води за стандартом IP68. На додаток до двох слотів для SIM-карт Galaxy Note20 Ultra отримає підтримку eSIM. Анонс флагманського смартфона відбудеться 5 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.