Стали відомі ключові характеристики Redmi Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi Note 10 ще не був представлений виробником, а точну конфігурацію його заліза інсайдером не вдалося розсекретити навіть після витоку з бази даних Geekbench. Нарешті, незадовго до очікуваного анонса модель засвітилася в іншому бенчмарке – і крім обчислювальних можливостей гаджета, стали відомі і перші деталі про його характеристики, включаючи точну модель процесора.

Відповідно до опублікованого скриншоту, за результатами тестування в AI Benchmark Redmi Note 10 посів друге місце, набравши 79,2 бала при оцінці продуктивності модуля ШІ-обчислень. Апарат побудований на базі мобільної платформи MediaTek Dimensity 820 з підтримкою 5G, оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і працює під управлінням Android 10. З чуток, виробник також випустить більш доступну версію гаджета з 4 ГБ ОП.

За наявною інформацією, новинка отримає 6,57-дюймовий дисплей, акумулятор на 4520 мАг і накопичувач об’ємом не менше 64 ГБ. Основній камері пристрою приписують три датчика з роздільною здатністю 48, 8 і 2 Mп, і врізаною в екран фронтальному модулю – один 16-мегапіксельний сенсор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що презентація Redmi Note 10 відбудеться вже завтра, 23 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.