Роботу повноекранного сканера відбитків пальців в смартфонах показали на відео

Дана технологія вже готова до масового виробництва

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підекранні сканери відбитків пальців почали стрімко завойовувати ринок смартфонів, все частіше з’являючись в пристроях різних сегментів. Однак і ця технологія не стоїть на месте.Так, вже незабаром на ринку почнуть з’являтися смартфони з повноекранними сканерами відбитків.

Так компанія Tianma випустила перший в світі повноекранне рішення TFP. Крім того, компанія також наочно продемонструвала роботу повноекранного сканера відбитків в смартфонах на відео.

Як переваги даної технології можна віднести підвищену інтеграцію. Зокрема, торкаючись до іконки захищеної відбитком програми технологія вважає малюнок пальця і ​​одночасно ідентифікує користувача, завдяки чому зникне необхідність вводити пароль. У компанії поділилися, що на сьогоднішній день технологія вже може проводитися масово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.