Смартфони

Список смартфонів Xiaomi, які отримають прошивку MIUI 12 в серпні

Share

Компанія Xiaomi випускає смартфони з самих різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими, обходиться покупка яких в велику грошову суму. Даний бренд чудово розуміє, що його фірмові гаджети повинні бути максимально привабливими, щоб вони могли користуватися широким попитом як в межах домашнього ринку, тобто на території Китаю, так і в інших регіонах світу, в тому числі в Україні, Європі та інших державах. Один із способів підвищення популярності фірмових гаджетів – це випуск для таких новітнього програмного забезпечення, чим китайська корпорація Xiaomi ось уже як багато років активно і займається, роблячи це заради того, щоб максимально широке коло людей залишався задоволений її гаджетами.

З початку літа 2020 року компанія активно поширює серед користувачів прошивку MIUI 12, призначену для різних моделей телефонів. Всього її планується випустити для більш ніж 40 моделей з різних цінових категорій, причому багато хто з таких її вже отримали, проте переважна більшість оновиться до новітнього програмного забезпечення тільки в серпні цього року, тобто через кілька місяців. Така подія, поза будь-якими сумнівами, порадує дуже багатьох людей, а 21 липня, був опублікований офіційний повний список смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco, які отримають довгоочікуваний апдейт. Нова ОС може бути заснована на Android 9.0 Pie або на Android 10, в залежності від конкретної моделі телефону.

Нова прошивка приносить разом з собою широкі можливості по кастомізації зовнішнього вигляду інтерфейси, ряд нових функцій, посилену систему захисту, нові налаштування конфіденційності інформації, перероблене додаток «Камера», підтримку супершпалер, збільшення часу автономної роботи за рахунок нових алгоритмів збереження енергії, а разом з тим, крім того, цілу масу інших нововведень, які гарантовано вкрай позитивно позначаться на досвіді використання телефонів компанії. До кінця серпня, якщо говорити про телефонах саме від бренду Xiaomi, апдейт отримають такі моделі, як Mi 10, Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Mi 8 Light. Всім власникам цих телефонів в цьому самому плані дуже пощастило, так як вони зможуть відчути всі переваги новітнього програмного забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується продукції під брендом Redmi, то на оновлення можуть розраховувати власники таких популярних моделей, як Note 9, Note 9 Pro, Note 8 Pro, Note 8, Note 7, Note 6 Pro, Note 5, 9, 8, 8А, 8A Pro , 7, 7А, 6А, 6, 6 Pro, S2. Багато з цих телефонів зараз працюють на Android 8.1 Oreo, але при оновленні до MIUI 12 вони оновляться автоматично до Android 9.0 Pie або Android 10, як пощастить. Не забула китайська корпорація Xiaomi і про телефони від бренду Poco, тому що оновлення до кінця серпня отримує такі популярні і поширені на міжнародному ринку за межами Китаю моделі, як F2 Pro і Pocophone F1. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024