Суцільний дисплей: нові фото та відео-огляд революційного смартфона Xiaomi Mi MIX Alpha Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній заявці Xiaomi на отримання патенту фігурував детальний опис смартфона з однією великою камерою, а також двома дисплеями. Сьогодні портал LetsGoDigital підготував нові фотографії та відео-огляд цієї революційної новинки. Xiaomi Mi MIX Alpha Pro орієнтовно має дебютувати у двох версіях – з чорним та прозорим корпусом. Смартфон отримає підтримку 5G, а також один 108-мегапіксельний великий об’єктив основної камери з якісним зумом. В описі камера називається AI Super Camera, що свідчить про підтримку технології штучного інтелекту.

Камера стане далеко не єдиною особливістю нового смартфона. Основний дисплей буде займати майже весь простір передньої панелі. Додатковий екран – це 60% задньої панелі. Решта вільного місця буде використана для розміщення камери. Візуально новинка дещо нагадує Xiaomi Mi MIX Alpha, але дизайнери зробили новий смартфон більш сучаснішим та революційним. Фронтальної камери у Pro-версії не буде.

Редакція сайту LetsGoDigital вважає, що новий смартфон стане складовою лінійки Xiaomi Mi MIX. Новинка має дебютувати восени. Не виключено, що виробник змінить комерційну назву цього пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.