Реліз Samsung Galaxy A01 Core – бюджетний смартфон за $74

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в Індонезії відбулась презентація нового бюджетного смартфона Samsung Galaxy A01 Core. Користувачів безумовно зацікавить рекордно низька вартість цієї новинки – всього $74. Незважаючи на достатньо просте технічне оснащення, південнокорейський бренд ретельно готувався до цього релізу, оскільки планує в довгостроковій перспективі вийти на лідируючі позиції в сегменті бюджетних смартфонів.

За продуктивність роботи мобільного пристрою буде відповідати центральний процесор SoC Mediatek MT6739 з частотою оновлення 1,5 ГГц. Смартфон також отримав 5,3-дисплей з розподільною здатністю 1480х720 точок. Об’єм оперативної пам’яті становить 1 ГБ. Основний модуль камери представлений 8-мегапиксельним об’єктивом з діафрагмою f/2,2. Реалізована підтримка зйомки в форматі Full HD. Розподільна здатність фронтальної камери – 5 МП (f/2,4).

Довготривалу автономність забезпечує батарея 3000 мАг. Samsung Galaxy A01 Core працює під управлінням операційної системи Android 10 Go. Новинка з’явиться у продажі в трьох кольорах: синьому, червоному та чорному. Смартфон також підтримує технологію Bluetooth п’ятого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.