Xiaomi випустить флагман вартістю менше 300 доларів

Бюджетний флагман Xiaomi за 285 доларів можуть представити вже в серпні.

У китайській соціальній мережі Weibo з’явилася інформація про підготовлюваний до виходу смартфон Xiaomi, який повинен приємно здивувати шанувальників бренду не тільки гідними характеристиками, але і привабливою ціною. Згідно з опублікованою інформацією, компанія поверне на флагман свій «класичний» цінник в 1999 юанів (близько 285,5 доларів).

Перші роки після появи на ринку бренд Xiaomi пропонував користувачам флагманські пристрої за ціною 1999 юанів, проте за що вийшов в минулому році Xiaomi Mi 9 на старті запросили вже 2999 юанів. Після цього компанія заявила, що через застосування в смартфонах останніх технологій ціни на них будуть зростати. Бюджетні моделі Xiaomi стали випускати під дочірнім брендом Redmi.

Проте, новий смартфон компанії вийде за звичною ціною в 1999 юанів, повідомляють в соціальній мережі. Планується, що пристрій оснастять 2К дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і потужним однокристальним процесором Snapdragon 865.

Очікується, що флагман отримає акумулятор ємністю 5000 мА * год з підтримкою 100-ватної провідної і 40-ватної бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.