Розкрито новий флагман Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Xiaomi отримає незвичайний дизайн передньої панелі. Про це повідомляє видання GizChina з посиланням на китайські інтернет-магазини.

Сторінка смартфона Mi Mix 2020 була помічена на AliExpress та інших торгових майданчиках, але потім її видалили. Згідно зображенням, апарат має великий екран без вирізів і з закругленими кутами, на праву бокову рамку винесені подвійна фронтальна камера і кнопки регулювання звуку. Журналісти уточнили, що раніше не бачили пристроїв з подібним дизайном на ринку.

На задній панелі девайса знаходиться камера, вписана в прямокутний блок. Імовірно, вона буде складатися з чотирьох об’єктивів, перископічного модуля і лазерного далекоміра. Видання вважає, що подібний набір камер буде присутній в iPhone 12 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Mix є експериментальною флагманської лінійкою Xiaomi. У травні 2019 року бренд представив останній номерний смартфон серії, що одержав назву Mi Mix 3 5G. Апарат вийшов в форм-факторі слайдера, отримав 6,39-дюймовий екран, чіп Snapdragon 855 і подвійну камеру з роздільною здатністю 12 мегапікселів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.