Xiaomi розкрила характеристики майбутнього флагмана до офіційного анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька тижнів по мережі ходить безліч розмов про те, який саме флагман готує Xiaomi для своїх користувачів в самий найближчий час. І ось, нібито бажаючи остудити запал фанатів, компанія розкрила характеристики майбутнього флагмана помітно раніше офіційного анонсу.

Варто зазначити , що презентація новинки, яку всередині самої Xiaomi називають Super Cup, очікується лише в серпні 2020 року. Але вже зараз глава компанії Лей Цзунь на своїй сторінці в Weibo опублікував опитування. У ньому він перераховує різні особливості флагмана, після чого задає питання користувачам: які з них вони хотіли б бачити в новому смартфоні компанії.

З огляду на те, що в список опитувальника потрапили такі особливості як стереодинаміки, вібромотор останнього покоління, екран з високою кадровою частотою, NFC, акумулятор ємністю 4500 мАг і вище, бездротова зарядка і так далі, нескладно зробити висновки, що компанія все це так і так додасть в свій новий флагман. А з цього, в свою чергу, випливає, що Xiaomi досить хитрим способом зуміла розповісти про характеристики свого нового девайса, перевіривши при цьому уважність власних користувачів.

Останній на сьогоднішній день флагман компанії - Mi 10 Pro
Останній на сьогоднішній день флагман компанії – Mi 10 Pro

Нагадаємо, що колишні витоку додають до вишеозвученному переліку Super AMOLED-дисплей, процесор Snapdragon 865, основну камеру на 100 Мп і дротову зарядку потужністю від 100 до 120 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.