Стало відомо, коли Realme випустить перший смартфон з надшвидкою зарядкою на 125 Вт

Спойлер: це може статися вже в найближчі місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями китайський бренд Realme, який незважаючи на досить молодий вік вже встиг стати одним з лідерів на багатьох ринках, анонсував свою нову надшвидку зарядку на 125 Вт. А вже зараз в мережі з’явилася інформація про те, коли саме компанія може випустити перший смартфон з використанням даної технології.

Станеться це, швидше за все, в рамках виставки IFA 2020. Так, генеральний директор Realme India Мадхав Шет не тільки заявив про те, що він і його команда вперше візьмуть участь в даному заході, але також він повідомив про те, що його компанія готує в цей період один дуже великий анонс, подробиці про який він не хотів би озвучувати завчасно.

Найімовірніше, в рамках виставки IFA 2020 нас чекає анонс повноцінного флагмана Realme X3 Pro, який повинен стати наступником Realme X2 Pro. До слова, саме модель X2 Pro справила в кінці 2019 року певний фурор, ставши першим серійним смартфоном, який отримав досить потужну зарядку, щоб зарядити смартфон від 0 до 100% за 35 хвилин – раніше подібним не міг похвалитися жоден більш-менш відомий виробник .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.