Новий бюджетний смартфон OnePlus Nord отримає 12 ГБ оперативної пам’яті

І екран з частотою оновлення 90 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже зовсім скоро OnePlus зробить те, чого від неї чекали фанати протягом останніх кількох років – компанія нарешті випустить новий бюджетний смартфон OnePlus Nord, який, судячи з усього, отримає 12 ГБ оперативної пам’яті в одній з модифікацій!

Важливо розуміти, що джерелом свіжої порції інформації про пристрій є не аби хто, а керівник проекту OnePlus Nord Шон Л. Так, наприклад, він розповів , що працювати смартфон буде на базі досить популярного середньобюджетного процесора Snapdragon 765G, мати до 12 ГБ оперативної пам’яті, а з коробки працювати на Android 10.

При цьому представник OnePlus зазначив, що трохи пізніше девайс буде оновлено до Android 11. Також він підтвердив факт того, що OnePlus Nord отримає дисплей з частотою оновлення екрану 90 Гц, що цілком логічно, враховуючи, що глава компанії ще в минулому році заявив, що всі нові девайси OnePlus отримуватимуть як мінімум 90 Гц дисплеї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо розуміти, що анонс OnePlus Nord, ціна якого очікується на рівні 350-400 доларів – вкрай важливий крок для компанії, так як найперший смартфон бренду (OnePlus One) підкорив перших фанатів саме тим, що пропонував флагманські характеристики за ціною від 300 до 350 доларів. Нагадаємо, що анонса нового бюджетника OnePlus відбудеться вже 21 липня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.