Xiaomi випустить смартфон з потужним акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Xiaomi займається виробництвом смартфона з вкрай швидкою зарядкою. Згідно з інформацією джерел мережі, новий мобільний апарат отримає батарею ємністю більше 6000 мАг.

Численні споживачі електронної продукції інженерів компанії Xiaomi з Піднебесної готують черговий смартфон, який буде оснащуватися дуже швидкою зарядкою потужністю до 120 Вт. Доповнить інноваційний технологічний продукт затребуваного азіатського бренду акумуляторна батарея, обсяг якої становитиме 100-120 Вт. Надав дані відомості місцевий мережевий інсайдер Digital Chat Station, але точних характеристик цієї деталі смартфона він не привів.

Фахівці корпорації Xiaomi вже випускали раніше мобільні пристрої з батареями на 6000 мАг, тому тепер користувачі сподіваються, що черговий смартфон зможе порадувати більш значними параметрами. Перш вказаний інсайдер абсолютно правильно описав технічні особливості гаджета Redmi K30 Pro ще до його презентації та появи на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окремо також можна відзначити, що схожі технології надшвидкої зарядки готують інші китайські компанії Realme, Vivo і Oppo. Відомо, що в виробництво вже надійшов новий смартфон Xiaomi, який має підтримку зарядки потужністю 100 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.