Фахівці назвали простий спосіб збільшення автономної роботи iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так часто можна зустріти людину, яка повністю задоволена автономним часом роботи свого iPhone. А адже багато незадоволені користувачі, самі того не відаючи, скорочують заряд акумулятора смартфона, неправильно розташовуючи пристрій. Про що йде мова і як максимально просто збільшити час автономної роботи iPhone ми розповімо в цій інструкції.

Екран iPhone входить в список основних енергоспоживачів. Кожне його включення, навіть секундне, яке повідомляє про прихід нового повідомлення в соціальній мережі, знижує рівень заряду. У особливо активних користувачів саме дисплей iPhone до кінця дня «зжирає» більшу частину заряду батареї.

Звести кількість включень дисплея до мінімуму допомагає до простий спосіб, про який багато власників смартфонів Apple забувають. Секрет полягає в тому, що класти iPhone на поверхню (будь це стіл або приладова панель автомобіля) необхідно дисплеєм вниз. У такому положенні, за умови активованих налаштувань, дисплей iPhone не буде загорятися через повідомлень які входять.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Налаштування наступні. Перейдіть в меню « Параметри » → « Конфіденційність » → « Рух і фітнес » і активуйте перемикач « Відстеження фітнесу ». Всі додатки, які з’являться під перемикачем можна відключити в тому випадку, якщо ви не хочете, щоб вони використовували функцію. Їх відключення так само сприятливо позначиться на часі автономної роботи пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.