Apple вже найближчим часом анонсує iPhone без роз’єму живлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Apple є захисний чохол Smart Battery Case для iPhone, який дозволяє заряджати смартфон, однак для цього необхідно підключити аксесуар к роз’єму Lightning. Сьогодні стало відомо, що американський бренд запатентував схожий чохол, який зможе виконувати аналогічну функцію, але без використання класичного зарядного пристрою. Це означає, що виробник найближчим часом планує відмовитись від використання роз’єму живлення, зробивши акцент на бездротових зарядках.

В описі патенту сказано, що чохол обладнаний двома спеціальними елементами, які знаходяться на протилежних сторонах акумулятора. Подібне рішення дозволить заряджати не тільки iPhone, але й інші гаджети. Для цього необхідно прикласти пристрій к зовнішній панелі чохла. Аксесуар отримає підтримку функції бездротової зарядки інтегрованої батареї.

Оформлення патенту на виробництво такого аксесуару частково підтверджує чутки про те, що компанія Apple планує випустити iPhone без роз’єму живлення. Відомий технологічний аналітик Ming-Chi Kuo прогнозує, що перший такий смартфон від американського бренду ми побачимо вже наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.