Samsung готується до презентації бюджетного флагману Galaxy S20 Lite

Смартфони Samsung Galaxy Note 10 Lite та S10 Lite безумовно не стали бестселерами, але в черговий раз підтвердили, що південнокорейський технологічний гігант вміє випускати потужні та недорогі пристрої. Ми вже знаємо, що цього року компанія планує презентувати Galaxy S20 Lite. В різноманітних звітах та базах даних інсайдерів цей смартфон фігурую під назвою Galaxy S20 Fan Edition. Виробник планує випустити бюджетну версію флагману.

Авторитетне джерело повідомляє, що смартфон отримає топовий центральний процесор Snapdragon 865, а також дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Виріз під фронтальну камеру стане ще меншим, що дозволить збільшити екранний простір. Реалізовано максимальний захист від води та пилу – IP68. Презентація Samsung Galaxy S20 Lite має відбутись протягом четвертого кварталу 2020 року.

Новинка отримає флагманське технічне оснащення та специфікації, але буде коштувати значно дешеве. Звичайно, виробник зробить downgrade певних аспектів роботи пристрою. Висока ймовірність, що буде знижена розподільна здатність об’єктивів основної камери. Остаточна вартість смартфону також поки що залишається таємницею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.